GEEK BAR 2% минимум 600 дръпвания

GEEK BAR 2% минимум 600 дръпвания

GEEK BAR, марка за електронни цигари, създадена през 2015 г., е известна със своите вейп устройства за еднократна употреба. В сравнение с усъвършенстваните комплекти vape, вейповете за еднократна употреба осигуряват по-удобно, лесно за използване и удобно за джобно изживяване.

Geek Bar е еднократно електронно наргиле предварително заредено с течност захранвано от батерия. За употребата му не е необходимо зареждане или включване, започва да работи веднага след като започне да се пуши което се индикира от LED светлина.

Geek Bar съдържа 2% никотин и никотинови соли. Зарядът на батерията и течността на наргилето са изчислени да предоставят минимум 600 дръпвания което се равнява на около 3 кутии цигари. След като батерията и течността свършат устройството вече не може да се използва и се изхвърля и рециклира.

Geek Bar разполага с 20 налични вкуса с 2% никотин и 600 вдишвания.

Един от най-качествените брандове за електронни цигари за еднократна употреба. Създаден през 2015 година и многократно превъзхождащ усъвършенстваните комплектите вейп, що се отнася до удобство, достъпност и изпълнение. Geek Bar ще ви предложи едно неповторимо вейп изживяване.

Според клинично проучване направено през 2019 година във Великобритания, пушачите които са заменили тютюнопушенето с електронни цигари, имат 2 пъти по-големи шансове да откажат трайно цигарите в сравнение с тези които използват лепенки или дъвки за превенция.

Разбира се основополагащи фактори са мотивацията, желанието за промяна в лайфстайла и правилния избор на подходящия за вас вейп. Според много наши клиенти Geek Bar предоставя широк спектър от вкусове с различна наситеност подходяща за хора с разнообразна привързаност към цигарите. Това от своя страна дава основание за трайно отказване на цигарите в дългосрочен план.

Цената на един вейп Geek Bar е 13.90лв. Имайки в предвид, количеството никотин/ 2%/ и дръпки /600/ на един вейп, лесно можем да видим ценовото предимство на продукта. Един вейп се равнява средно на 3 кутии цигари /средно по 5,50 лв./. Съответно съотношението е 3:2 изцяло в полза на по здравословния вейп избор.

Geek Bar е еднократно електронно наргиле предварително заредено с течност и захранвано от батерия. За употребата му не е необходимо зареждане или включване, започва да работи веднага след като започне да се пуши, което се индикира от LED светлина. След като батерията и течността свършат устройството вече не може да се използва и се изхвърля и рециклира.

Зарядът на батерията и течността на наргилето са изчислени да предоставят минимум 575 дръпвания което се равнява на около 3 кутии цигари. 

За поръчки на Geek Bar може да се свържете с нас чрез нашия сайт, социални мрежи и магазини обозначени с нашите рекламни стикери.

Geek Bar разполага с 20 налични разнообразни вкуса с 2% никотин и 575 вдишвания. Детайлно описание на всеки един вкус може да намерите в сайта ни.

Geek Bar съдържа 2% никотин и никотинови соли.

За да станете търговец или рекламно лице на Geek Bar моля попълнете формуляра достъпен на нашия сайт

В случай че отговаряте на изискванията, ние ще се свържем с вас допълнително.