Колко и какви вкусове предлагате?

Geek Bar разполага с 20 налични разнообразни вкуса с 2% никотин и 575 вдишвания. Детайлно описание на всеки един вкус може да намерите в сайта ни.

Къде можем да закупим Geek Bar?

За поръчки на Geek Bar може да се свържете с нас чрез нашия сайт, социални мрежи и магазини обозначени с нашите рекламни стикери.

Колко дръпки предоставя един Geek Bar?

Зарядът на батерията и течността на наргилето са изчислени да предоставят минимум 575 дръпвания което се равнява на около 3 кутии цигари. 

Зарежда ли се Geek Bar?

Geek Bar е еднократно електронно наргиле предварително заредено с течност и захранвано от батерия. За употребата му не е необходимо зареждане или включване, започва да работи веднага след като започне да се пуши, което се индикира от LED светлина. След като батерията и течността свършат устройството вече не може да се използва и се изхвърля …

Каква е цената на GeekBar? Мога ли да спестя пари пушейки Geek Bar вместо цигари?

Цената на един вейп Geek Bar е 13.90лв. Имайки в предвид, количеството никотин/ 2%/ и дръпки /600/ на един вейп, лесно можем да видим ценовото предимство на продукта. Един вейп се равнява средно на 3 кутии цигари /средно по 5,50 лв./. Съответно съотношението е 3:2 изцяло в полза на по здравословния вейп избор.

Мога ли да се откажа от пушенето чрез пушенето на електронни цигари?

Според клинично проучване направено през 2019 година във Великобритания, пушачите които са заменили тютюнопушенето с електронни цигари, имат 2 пъти по-големи шансове да откажат трайно цигарите в сравнение с тези които използват лепенки или дъвки за превенция. Разбира се основополагащи фактори са мотивацията, желанието за промяна в лайфстайла и правилния избор на подходящия за вас …

Какво е Geek Bar?

Един от най-качествените брандове за електронни цигари за еднократна употреба. Създаден през 2015 година и многократно превъзхождащ усъвършенстваните комплектите вейп, що се отнася до удобство, достъпност и изпълнение. Geek Bar ще ви предложи едно неповторимо вейп изживяване.